кадър 7/8 твРедактор: В bTV, Нова телевизия и БНТ няма добри

...
кадър 7/8 твРедактор: В bTV, Нова телевизия и БНТ няма добри
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: ДБ ни обвиниха, че сме дългата ръка на ДПС, сега ще правят кабинет със средния им пръст

кадър 7/8 тв

Редактор: 

В bTV, Нова телевизия и Българска национална телевизия няма положителни усеща към „ ИТН ”, това съобщи в предаването „ Студио Хъ ” по 7/8 тв ръководителят водещият и водач на парламентарната група на Има Такъв Народ Тошко Йорданов. В диалог с адв. Момчил Иванов, който беше претендент за правосъден министър, само че се отхвърли от номинацията зарада постове във Facebook, Йорданов направи няколко остри коментара за медиите в България и настоящата политическа обстановка.

Депутатът съобщи, че в националните медии се работи на правилото „ копи-пейст ”, макар че се твърди, че би трябвало да има всички гледни точки. Гледната точка е постоянно една в една телевизия, в която бяхме преди.

„ Ние докарвахме парите в в bTV ”, съобщи Тошко Йорданов и добави, че това може да се ревизира по рекламните блокове в часовете, в които се е излъчвало „ Шоуто на Слави Трифонов ”. Депутатът от Има Такъв Народ добави, че макар, че са упреквани, че са чалгари, точно екипът на Трифонов е бил „ златната кокошка ” на bTV.

„ След това докараха един юноша от гръцки генезис, който го гледат петимата му другари и тези, които работят за него ”, добави Йорданов.

В коментирати си в предаването той съобщи, че Има Такъв Народ били „ сеирджии по душа ”, по тази причина се забавлявали на претенциите на Христо Иванов от Демократична България към претендентите им за министър председатели и министри.

„ Тези, които ни упрекваха, че сме „ дългата ръка на Движение за права и свободи ”, в този момент ще би трябвало да вършат кабинет със междинния пръст на Движение за права и свободи ”, разяснява Йорданов. Според него обаче нападките и от медиите, и от партиите, които ги назовават мутри, селяни и чалгари, са трансформирали Има Такъв Народ в „ бойна единица ”.

„ Не, не плащаме на тролове. Понякога ме е гняв, че не плащаме ”, разяснява Тошко Йорданов във връзка мощните позиции на Има Такъв Народ в обществените мрежи.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР